VÅRE BEHANDLINGER

Start video

HEADS UP HÅRSTUDIO

Vi holder oss oppdatert!

Våre frisører deltar jevnlig på kurs og følger med på nye trender. Visste du at mange av Heads Up Hårstudios frisører deltar aktivt i og på konkurranser, visninger og hårshow, enten i regi av Heads Up Hårstudio eller våre samarbeidspartnere.

Heads Up Hårstudio - din frisør i Trondheim

Heads Up Hårstudio er en frisørsalong med to avdelinger i Trondheim, en på Risvollan og en på Byåsen Senter. Salongen tilbyr et bredt spekter av frisørtjenester, inkludert klipp, farge, permanent og hårpleie. I tillegg tilbyr salongen fotbehandlinger og brudeoppsett.

Balayage
Balayage er en populær hårfargeteknikk som gir et naturlig og sofistikert utseende. Ved balayage blir håret farget med lette, flytende striper som glir sømløst inn i hverandre. Dette gir håret en dybde og en glans som er vanskelig å oppnå med tradisjonell farging.

Heads Up Hårstudio tilbyr balayage til både kvinner og menn. Salongens frisører har lang erfaring med denne teknikken, og de vil hjelpe deg å finne den perfekte balayage-looken for ditt hår.
Sjekk priser på balayage her

Striper
Striper er en annen populær hårfargeteknikk som kan gi håret et mer dramatisk utseende. Striper kan være tykke eller tynne, og de kan være plassert i ulike mønstre.

Heads Up Hårstudio tilbyr striper til både kvinner og menn. Salongens frisører vil hjelpe deg å velge den rette typen striper for ditt hår og ditt ansikt.
Sjekk priser på striper her

Klipp
Heads Up Hårstudio tilbyr klipp for både menn, kvinner og barn. Salongens frisører er erfarne innen ulike frisyretrender, og de vil hjelpe deg å finne den perfekte klippen for ditt hår og din livsstil.
Sjekk priser på klipp her

Farge
Heads Up Hårstudio tilbyr farging av håret for både kvinner og menn. Salongens frisører bruker kun de beste produktene for å gi håret ditt et sunt og vakkert utseende.
Sjekk priser på farge her

Permanent
Heads Up Hårstudio tilbyr permanent for både kvinner og menn. Permanent er en behandling som kan gi håret ditt en rett eller bølget tekstur.
Sjekk priser på permanent her

Hårpleie
Heads Up Hårstudio tilbyr en rekke hårpleiebehandlinger, inkludert kur, olaplex og hair extension. Salongens frisører vil hjelpe deg å finne den rette hårpleiebehandlingen for ditt hår.
Sjekk priser på hårpleiebehandlinger, inkludert kur, olaplex og hair extension her

Fotbehandlinger
Heads Up Hårstudio tilbyr også fotbehandlinger, inkludert fotbad, pedikyr og fotmassasje. Salongens fotpleiere vil hjelpe deg å få vakre og velstelte føtter.
Sjekk priser på fotbehandlinger her

Brudeoppsett
Heads Up Hårstudio tilbyr også brudeoppsett og brudesminke. Salongens frisører og makeupartister vil hjelpe deg å se fantastisk ut på din store dag.
Sjekk priser på brudeoppsett her

Tilbud

Heads Up Hårstudio tilbyr jevnlig tilbud på sine tjenester. Du kan finne informasjon om aktuelle tilbud på salongens nettside eller på sosiale medier..