Personvernerklæring

Om behandlingsansvarlig
Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som registreres i forbindelse med timebestillinger, e-post og kontaktskjema på nettstedet headsup.no. Nettstedet er det offisielle nettsiden til Heads Up Hårstudios salonger på Risvollan og Byåsen Butikksenter.

Heads Up Hårstudio AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn. Våre kontaktopplysninger er:

Heads Up Hårstudio AS
Ingeborg Aas veg 2
7036 Trondheim

Telefon: 7395 4000
E-post: post@headsup.no

Sist endret: 11. oktober 2018

  1. Formålet med å samle inn personopplysninger
    For å kunne bestille time i salongene må du registrere en brukerprofil (online booking på nettsiden), sende en e-post, benytte vårt digitale kontaktskjema eller ringe oss. Vi trenger følgende informasjon for å ta imot din bestilling; ditt mobiltelefonnummer, din e-postadresse og navnet ditt. Formålet med å behandle personopplysningene er for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Slik ivaretar vi både dine og våre interesser når du gjør en digital eller muntlig timebestilling, eller bestiller produkter for hent i salongen. Videre kan personopplysningene benyttes til å sende deg kommunikasjon, som for eksempel en sms med påminnelse om timen din.

    Behandlingen av dine personopplysninger skjer i tråd med samtykkene du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

  1. Hvilke opplysninger samles inn
    Heads Up Hårstudio behandler personopplysninger som du har oppgitt til oss ved registrering av en brukerprofil, som navn, telefonnummer, e-postadresse, kjønn, fødselsdato og din postadresse. Ønsker du å endre disse opplysningene gjør du det ta direkte kontakt med salongen.

    Vi behandler også opplysninger om din kjøpshistorikk hos salongen. Dette er for eksempel tid og dato for når du besøkte salongen, hvilke behandlinger og/eller produkter du kjøpte, hvilken medarbeider som utførte behandlingen og hva du betalte. Dersom salongen har et fordelsprogram tar vi vare på opplysninger om din poengopptjening per besøk og viser en oversikt over alle bonuspoeng-transaksjoner.

    Din respons på generelle kampanjer, e-post og sms-utsendelser og innlogget aktivitet på nett og i app kan bli lagret.

  1. Hvordan vi benytter dine opplysninger
    Vi benytter personopplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår når du benytter deg av salongens tjenester, for å kunne oppfylle våre avtaler med deg. Det gjelder for eksempel timer eller produkter du har bestilt i salongen.

    Når du gjør en digital timebestilling i salongen, vil du alltid motta en timebekreftelse på SMS og/eller e-post fra salongen du har en avtale med. I forkant av besøket vil du kunne motta timepåminnelser på SMS om avtalen din. Når besøket er gjennomført vil du kunne motta en SMS med kvittering og annen relevant informasjon knyttet til besøket ditt.

    I tråd med dine samtykker til kommunikasjon vil salongen du har bestilt time hos kunne sende deg tilbud og annen type målrettet kommunikasjon som salongen mener er relevant for deg. For eksempel kan slik kommunikasjon sendes på SMS, e-post eller i andre digitale kanaler, som Facebook, Instagram etc.

  1. Hvem deler Heads UP Hårstudio opplysninger med (utlevering)
    Personopplysninger som du registrerer hos Heads Up Hårstudio utleveres ikke til andre virksomheter eller organisasjoner uten at du har gitt et frivillig, aktivt og informert samtykke til utlevering.
  1. Hvem behandler dine personopplysninger (databehandlere og underdatabehandlere)
    Heads Up Hårstudio benytter seg av digital timebestilling på nett som leveres av Touch Soft AS. Touch Soft AS er et butikkdatasystem for frisør, hud- og velværesalonger i Norge, og behandlingen av dine registrerte personopplysninger reguleres av en Databehandleravtale inngått mellom Heads Up Hårstudio og Touch Soft AS.

    Videre bidrar andre selskaper i behandlingen av personopplysninger på vegne av Touch Soft AS, og opplysningene behandles i tråd med inngåtte databehandleravtaler der sikkerheten til dine personopplysninger har førsteprioritet.

  1. Endringer
    Heads Up Hårstudio kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever ditt samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger deg inn på din “profil” ved bestilling av time via online timebestilling.    
  1. Dine rettigheter
    Du kan når som helst kontakte oss dersom det er behov for å redigere dine kontaktopplysninger eller om du ønsker å trekke tilbake eller gi samtykke til kommunikasjon etter du har registret deg via vår nettside.

    Ønsker du å få tilsendt alle personopplysninger salongen har lagret om deg må du kontakte salongen.

    Dersom du vil endre opplysninger som du ikke selv kan endre ved innlogging via salongens hjemmeside, for eksempel mobilnummeret ditt, må du ta kontakt med salongen innenfor åpningstiden.

    Dersom du vil kreve at dine personopplysninger skal bli slettet, kan du kontakte salongen på telefon eller e-post. Kontaktopplysninger finner du på www.headsup.no/kontakt-oss

  1. Sletting av personopplysninger
    Vi lagrer og viser din besøks- og kjøpshistorikk for de siste fem årene når du er aktiv kunde i salongen, det vil si at du har ett eller flere besøk per 12 måneder. Dersom du ikke lenger er aktiv kunde i salongen slettes dine personopplysninger og besøks- og kjøpshistorikk automatisk når det er mer enn 36 måneder siden forrige besøk.

    Du kan når som helst be om at dine personopplysninger slettes. Det vil imidlertid bety at du må registrere deg på nytt dersom du på et senere tidspunkt ønsker å bestille en ny time hos salongen.

    Dersom du krever dataportabilitet, som er retten til å ta med seg egne personopplysninger til en annen virksomhet, gjelder denne retten kun personopplysninger som du selv har gitt til salongen. Det vil si kontaktinformasjonen din.

  1. Kundeservice
    Har du spørsmål om dine personopplysninger eller ønsker innsyn, ta kontakt med salongen innenfor åpningstidene på telefon eller på e-post. Kontaktopplysninger finner du på www.headsup.no/kontakt-oss
  1. Personvernombud
    Har du spørsmål om eller er uenig i hvordan Heads Up Hårstudio behandler personopplysninger, kan du sende en e-post der du beskriver hva din henvendelse gjelder. Kontaktopplysninger finner du på www.headsup.no/kontakt-oss

    Har du spørsmål om eller er uenig i hvordan vår databehandler Touch Soft AS behandler personopplysninger, kan du sende e-post til support@touchsoft.no
    Du kan klage på hvordan Heads Up Hårstudio eller databehandler Touch Soft AS behandler dine personopplysninger til Datatilsynet: e-post: postkasse@datatilsynet.no , telefon: 22 39 69 00.

HAIR SHOW

TRONDHEIM 2018